Over ons

1961_SfeerBeeld-kl3.gif1962_SfeerBeeld-kl3.gif1963_SfeerBeeld-kl2.gif

  
Parkeermakelaar.nl brengt vraag en aanbod van parkeergelegenheid bij elkaar. Wij bedoelen parkeergelegenheid in de breedste zin van het woord. We verstaan hieronder niet alleen overdekte en open parkeerplaatsen voor auto, motor, scooter etc., maar ook garageboxen, (caravan)stallingen, ligplaatsen, bergingen en opslagruimtes. En niet te vergeten de diverse parkeerdiensten die worden aangeboden zoals valet parking en shuttle services rondom vliegvelden en evenementen.

Parkeermakelaar.nl is de eerste en grootste onafhankelijke organisatie die vraag en aanbod van parkeerplekken bij elkaar brengt. De advertenties op Parkeermakelaar.nl zijn maximaal 60 dagen oud. Na twee maanden wordt een advertenties geactualiseerd. Hierdoor bent u verzekerd van het méést complete en meest actuele aanbod.

 

Parkeermakelaar.nl is géén bemiddelaar tussen huurder en verhuurder en tussen koper en verkoper. Parkeermakelaar.nl brengt uitsluitend vraag en aanbod via de website www.parkeermakelaar.nl bij elkaar. Wij hebben zelf dan ook geen parkeerobjecten in beheer.

 

De Parkeermakelaar BV is een initiatief van MVGM Vastgoedmanagement.